Marcel Goedegebuure organiseerde, samen met Hanneke Beld, tien jaar lang elke maand een gratis inloopsessie creatief schrijven: Schrijfcafé Nijmegen – Inspiratie zoekt schrijvers.

In het voorjaar van 2020 is Marcel Goedegebuure verhuisd naar Den Haag, dus zal hij niet langer vaste organisator zijn van het Schrijfcafé Nijmegen.

Na deze tijd van sociale afstand, gaat Marcel Goedegebuure Schrijfcafé Den Haag – Rauwe schrijfsels, vers van de pen opzetten.

Aan de hand van uitdagende opdrachten schrijven we flarden van verhalen, dialogen, sprookjes, poëzie en scenario’s. De doelen van het schrijfcafé zijn: op ideeën komen, jezelf aan het schrijven krijgen en elkaar inspireren. Schrijven is leuk. Iedereen die vermoedt dat hij of zij van schrijven houdt is welkom. We lezen elkaar af en toe voor en feedback vragen mag wel maar hoeft helemaal niet.

De organisatoren schrijven zelf mee en je mag als deelnemer ook opdrachten inbrengen, graag zelfs.

Periodiek: Elke maand een bijeenkomst
Tijd: in de avond, 2,5 uur
Locatie: Kijk op de website van het Schrijfcafé Nijmegen of de facebookpagina van het Schrijfcafé Nijmegen voor locatie daar. Volg deze website voor de (toekomstige) locatie in Den Haag
Entree: gratis, drankjes zijn verkrijgbaar op de locatie
Aanmelden: Aanmelden kan, maar binnenlopen mag ook – voor Schrijfcafé Nijmegen kan je laten weten dat je wilt komen via hanneke@schrijfsessies.nl. Hou deze website in de gaten voor aanmelden in Den Haag