Marcel Goedegebuure isselfy al van jongs af aan bezig met taal en schrijven. Deze passie heeft hij altijd in al zijn werkzaamheden weten te verwerken.

Loesje

Marcel Goedegebuure heeft jaren bij vereniging Loesje gewerkt. Onder andere als eindredacteur van de posters en uitgaven, maar ook als workshopontwikkelaar en -begeleider, organisator, uitgever, posterplakker en inspirator.

Hoofdvakdocent Taalexpressie

Marcel Goedegebuure heeft enkele jaren met basisschoolkinderen op diverse scholen gewerkt als docent taalexpressie.

Eindredacteur Jongerenwebsite

Marcel Goedegebuure heeft enkele jaren gewerkt als eindredacteur van een lokale jongerenwebsite in Arnhem. In 2010 heeft hij met deze website een prijs gewonnen voor beste niet-commerciële jongerenwebsite van Nederland.

Eigen Werk

Marcel Goedegebuure schrijft al sinds hij een pen kan vasthouden. Gedichten, oneliners, verhalen, scenario’s, literaire schetsen, losse ideeën.

Scripts

De laatste jaren richt Marcel Goedegebuure zich vooral op scripts voor film en televisie. Van idee tot compleet scenario. Inclusief synopsissen en (mini-)treatments schrijven, verhalen structureren en alles wat erbij komt kijken. Daarbij werkt Marcel Goedegebuure zowel volgens bestaande, als zelf ontwikkelde methodieken.

Scriptdokter

Marcel Goedegebuure kan ook bestaande scenario’s verbeteren. Van structuur tot dialoog, van spanningsbogen tot karakters, Marcel Goedegebuure verbetert het allemaal. Klanten tot nu toe waren erg tevreden.

Workshops en trainingen

Marcel Goedegebuure heeft op eigen titel vele workshops en trainingen ontwikkeld en begeleid. De doelgroepen en doelstellingen varieerden per project en liepen dan ook sterk uiteen.

Schrijfcafé

Marcel Goedegebuure organiseert samen met Hanneke Beld elke maand een gratis inloopsessie creatief schrijven: Schrijfcafé – Inspiratie zoekt schrijvers. Omdat iedereen soms lekker zorgeloos wil schrijven.

Schrijven in opdracht

Marcel Goedegebuure schrijft ook in opdracht. Neem contact op voor de voorwaarden en prijzen.

Verder Voorstellen

Marcel Goedegebuure woont tegenwoordig in Lent, bij Nijmegen. Hij is geboren in Vlissingen, opgegroeid in Middelburg en na wat omzwervingen kwam hij in Arnhem en daarna in Nijmegen terecht. Hij is getrouwd met een Finse vrouw, wat menigmaal interessante, culturele verschillen oplevert, waar ze samen altijd een beleving van weten te maken. Sinds juni 2013 hebben ze een prachtige zoon, Milan. En sinds maart 2016 is daar hun geweldige dochter Europa bijgekomen.

Mocht u meer informatie over Marcel Goedegebuure willen krijgen, kunt u contact opnemen met hem.